Beleef Maaspark Ooijen-Wanssum

De gehele maand juni staat Maaspark Ooijen-Wanssum bol van activiteiten. Als afsluiting van de gebiedsontwikkeling worden er talloze sportieve, avontuurlijke en interessante activiteiten georganiseerd voor iedereen; kinderen, volwassenen, professionals! Ontdek het gebied op vele manieren en met tal van activiteiten. De festiviteiten voldoen aan de dan geldende coronaregels. Op de laatste dag, 3 juli, is er als grand finale een uniek festival. Eén dag zijn er langs een uitgezette route op tal van plaatsen muziek, theater en andere verrassende acts en activiteiten te zien en te beleven.

Onderstaand staan alle activiteiten op een rij. Lees snel verder en schrijf je in voor de activiteit die je wilt bezoeken. Let op: bij alle activiteiten zijn onze huisregels van toepassing.

Wilt u het project blijvend herinneren?
Bestel dan het herinneringsboek met de mooiste foto’s van het project aangevuld met persoonlijke verhalen van medewerkers en inwoners. Dit boek is hier te bestellen. 

De Grand finale

Zaterdag 3 juli is de Grand Finale van de oplevering van Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum en de realisatie van Maaspark Ooijen-Wanssum.

Middag: Fietstocht
Middag en avond: Première documentaire: 13.00 uur, 15.00 uur, 17.00 uur, 20.30 uur

Dagelijks

Dinsdag 22 Juni 2021

Woensdag 23 Juni 2021

Donderdag 24 Juni 2021

Vrijdag 25 Juni 2021

Zaterdag 26 Juni 2021

Zaterdag 3 Juli 2021