Reserveer het herinneringsboek van Ooijen-Wanssum

Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum

bedenken | bouwen | beleven

Een bijzondere samenwerking, een gezamenlijke krachtsinspanning. Maar wat Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum vooral onderscheidt van gelijksoortige projecten is de enorme scope. Uniek in zijn grootte, schaal, complexiteit en ambitie. Gestart in 2006 als een plan om definitief af te rekenen met het hoogwater van de Maas in de regio, groeide Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum uit tot een voorbeeldproject. 

Het succes van het project is te danken aan een memorabele samenwerking van overheden, bewoners en bedrijven. In 2020 werd de laatste maatregel uitgevoerd. Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum liet zijn sporen na in het landschap én bij degenen die er direct of indirect bij betrokken waren: bewoners, ondernemers, planners, ontwerpers, aannemers, uitvoerders en overheden. Lees in het herinneringsboek de persoonlijke ervaringen en geniet van de mooiste foto’s van dit unieke project.

Bestel het boek

Reserveer het herinneringsboek van Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum via onderstaand formulier. Bij voorinschrijving (tot en met 31 mei) kost het boek €7,50 per stuk. Daarna kost het boek €10 per stuk. De distributie van het boek wordt verzorgd door Stichting Meulebeek Actief. Deze stichting gaat zich richten op de promotie van het natuurgebied.

Het boek wordt begin juni uitgegeven. Uw bestelling wordt snel daarna geleverd. Mocht dit wijzigen dan ontvangt u van de stichting bericht wanneer het boek bezorgd wordt.

 

Totaalprijs: 1 x € 10,00 = € 10,00
De distributie en betaling van het boek wordt verzorgd door:

Stichting De Meulebèèk Actief
Geijsterseweg 4
5861BL Wanssum
info@meulebeekactief.nl
KvK: 73402966