28 mei 2020

Afsluiting Meerloseweg

Mooder Maas start maandag 8 juni met werkzaamheden bij de Meerloseweg voor de realisatie van het brugplein aan de oostzijde van de brug 'Over 't Broek'.

De realisatie van het brugplein gebeurt in verschillende fasen. In de eerste fase start Mooder Maas met werkzaamheden bij de Meerloseweg. Om de werkzaamheden te kunnen realiseren gelden er verkeersmaatregelen.

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan in hoofdlijn uit:

  • Aanleggen rioolstelsel
  • Aanbrengen definitieve bestrating brugplein oost
  • Afwerking bermen ter hoogte van Meerloseweg
     

Afsluiting Meerloseweg van 8 juni tot einde van het jaar
Van 8 juni tot en met het einde van het jaar wordt de Meerloseweg ter hoogte van de Brugstraat (N270) gesloten voor al het gemotoriseerd verkeer. Het verkeer in beide richtingen wordt omgeleid via de Burgemeester Ponjeestraat. Voor (brom)fietsers en voetgangers worden voorzieningen gerealiseerd langs het werkvak. Alle inritten van de woningen op de Meerloseweg blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

In verband met de verkeersveiligheid blijft de Meerloseweg afgesloten tot het einde van het jaar. De tweede fase start zodra de rondweg open is voor verkeer. Afhankelijk van de voortgang van de realisatie van de rondweg kan de einddatum van de afsluiting veranderen.

Bovenstaande planning is indicatief en kan door diverse factoren, zoals weersomstandigheden, verschuiven.

De maatregelen zijn schematisch weergegeven op onderstaande kaart.