11 oktober 2018

Kabels en leidingen Wanssum

Zoals eerder gecommuniceerd start Mooder Maas dit najaar met het verleggen van de kabels en leidingen, die ter hoogte van de Brugstraat/Venrayseweg in Wanssum liggen.

De werkzaamheden zijn deze week gestart en duren naar verwachting tot begin december.

Planning

  • Week 41 tot en met week 43: verleggen kabels en leidingen rondom de Molenbeek (hiervoor wordt de Molenbeek tijdelijk verlegd).
  • Week 41 tot en met week 44: verleggen kabels en leidingen Sportlaan.
  • Week 44 tot en met week 47: verleggen kabels en leidingen Meerloseweg.
  • Week 44 tot en met week 48: aansluitingen Venrayseweg/Brugstraat (hiervoor kunnen diverse verkeersmaatregelen worden genomen).

Afsluiting Meerloseweg
Voor het aanpassen van de kabels en leidingen ter hoogte van de Meerloseweg wordt de Meerloseweg vanaf de Venrayseweg tot huisnummer 13 tijdelijk afgesloten. Bewoners en bezoekers kunnen de woningen aan de Meerloseweg te voet bereiken via het bestaande voetpad. De direct aanwonenden worden hiervan op de hoogte gesteld.

Aansluiting Venrayseweg/Brugstraat
Voor de aansluitingen op de Venrayseweg/Brugstraat kunnen er mogelijk verkeersmaatregelen worden genomen. De Meerloseweg zal in week 44 tot en met week 48 niet bereikbaar zijn via de Venrayseweg. De woningen aan de Meerloseweg zijn te bereiken via de Burgemeester Ponjeestraat.

Afsluiting Sportlaan
Voor de werkzaamheden aan de kabels en leidingen wordt de Sportlaan ter hoogte van de parkeerplaats tijdelijk afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Wandelaars kunnen via de parkeerplaats van het sportpark de Sportlaan op. Het achterliggende gebied is voor overig verkeer via de Postbaan en de Gagel bereikbaar.