08 oktober 2019

Afsluiting brug centrum Wanssum

Mooder Maas gaat het straatwerk op de brug 'Over 't Broek' herstellen. De brug wordt a.s. zondag 13 oktober afgesloten.

In de bestrating van de nieuwe brug is een aantal kuilen ontstaan. Deze kuilen veroorzaken hinder. Om dit straatwerk veilig te kunnen herstellen, moet de weg afgesloten worden. Om hinder door de afsluiting te beperken, worden de werkzaamheden uitgevoerd op a.s. zondag 13 oktober tussen 07.00 en 17.00 uur.

De brug blijft toegankelijk voor fietsers en voetgangers. Gemotoriseerd verkeer wordt in beide richtingen omgeleid via de Ericaweg, Meerloseweg, Holstraat en Helling. Bekijk hier de kaarten met de omleidingsroute. Buslijnen 81 en 88 van Arriva rijden deze zondag om en zullen niet stoppen bij de haltes centrum en Beemdweg in Wanssum. De afsluiting en omleidingsroute worden aangegeven met borden. Mooder Maas zet daarnaast verkeersregelaars in. Aanwonenden blijven bereikbaar.

Afsluiting Helling/Meerloseweg
Mooder Maas start ook met de realisatie van de dijkovergang op de Helling. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, wordt de N554 (Helling/Meerloseweg) van maandag 14 oktober tot en met vrijdag 18 oktober afgesloten voor verkeer. Lees hier meer over de omleidingsroutes.