02 juli 2020

Afsluiting Burg. de Weichshavenstraat

Mooder Maas start 6 juli met werkzaamheden aan het brugplein aan de oostzijde van de brug.

Het brugplein wordt in fases gerealiseerd. De eerste fase, de realisatie van het brugplein ter hoogte van de Meersloseweg, is bijna gereed. Mooder Maas start 6 juli met werkzaamheden aan het brugplein ter hoogte van de Burgemeester de Weichshavenstraat. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren neemt Mooder Maas verkeersmaatregelen.

De eerste werkzaamheden bestaan in hoofdlijn uit:

  • Verwijderen huidige bestrating
  • Aanleggen riolering
  • Aanbrengen definitieve bestrating

Afsluiting Burgemeester de Weichshavenstraat van 6 juli tot einde van het jaar
Van 6 juli tot het einde van het jaar wordt de Burgemeester de Weichshavenstraat ter hoogte van de Brugstraat (N270) afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer. Het verkeer in beide richtingen wordt omgeleid via de Piet van Elsstraat. Voor (brom)fietsers en voetgangers wordt een voorziening gerealiseerd langs het werkvlak. Zie hiervoor onderstaand kaartje.

In verband met de verschillende faseringen blijft de Burgemeester de Weichshavenstraat afgesloten tot het einde van het jaar. Mooder Maas verwacht medio september de rondweg te openen. Aansluitend hierop wordt een gedeelte van de Brugstraat en de Venrayseweg afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer in verband met het afronden van het brugplein en herstelwerkzaamheden. Afhankelijk van de voortgang van de realisatie van de rondweg kan de einddatum van de afsluiting veranderen. Medio augustus plaatsen wij informatie over de verdere fasering op onze website. Wilt u op de hoogte blijven? U kunt zich hier inschrijven voor de digitale nieuwsbrief. 

Bovenstaande planning is indicatief en kan door diverse factoren, zoals weersomstandigheden, verschuiven.