16 april 2021

Boek herinnert aan Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum

Ter herinnering aan Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum hebben Projectbureau Ooijen-Wanssum en aannemerscombinatie Mooder Maas een herinneringsboek gemaakt.

In het boek staan de mooiste foto’s die voorafgaand, tijdens en na afloop van het project gemaakt zijn. Daarnaast vertellen medewerkers, bewoners, ondernemers, ontwerpers, aannemers, uitvoerders en overheden over hun rol bij het project en de impact die het project op het landschap en de omgeving heeft gehad. Het boek geeft kortom een unieke terugblik op de gebiedsontwikkeling.

Reserveer het boek
Het eerste exemplaar van het boek wordt begin juni overhandigd aan de verantwoordelijke bestuurders van het project. Daarna wordt het boek ook uitgegeven aan geïnteresseerde bewoners en professionals. Het boek kost bij voorinschrijving €7,50 per stuk en is hier te reserveren. Bij bestellingen na 31 mei zijn de kosten €10,00 per boek.

De distributie van het boek wordt verzorgd door Stichting Meulebeek Actief. Deze stichting gaat zich richten op de promotie van het natuurgebied.