02 augustus 2019

Werkzaamheden Geijsteren

Na de bouwvak starten de werkzaamheden in Geijsteren. Vanaf week 35 wordt de kruising Wanssumseweg/Maasheseweg afgesloten.

De volgende werkzaamheden vinden plaats:

  • Het plaatsen van damwand (harde kering) tussen de begraafplaats en Wanssumseweg nr. 6; 
  • Het vervangen van een duiker en het ophogen en opnieuw inrichten van de kruising;
  • De dijk (groene kering) die vanaf de Sint Wilbertsweg/Alde Pasterie door de weilanden loopt wordt opgehoogd en sluit vervolgens weer aan op de Wanssumseweg. In een latere fase wordt de Wanssumseweg opgehoogd ter hoogte van de dijkovergang;
  • Aanbrengen harde kering ter hoogte van de Alde Pasterie. 

Afsluiting kruising Geijsterseweg/Venrayseweg
Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren wordt vanaf week 35 de kruising Wanssumseweg/Maasheseweg voor circa 10 weken afgesloten. De afsluiting loopt vanaf de kruising Wanssumseweg/Monendijk tot en met de kruising Dorpstraat/Wanssumseweg/Maasheseweg. In deze informatiesheet kunt u alles lezen over de planning, werkzaamheden en omleidingsroutes:

Inloopbijeenkomst 19 augustus
Op maandag 19 augustus organiseert Mooder Maas een inloopbijeenkomst voor alle geïnteresseerden. De inloopbijeenkomst is in zaal de Kei aan de Nieuwlandsestraat 1. Van 17.00 tot 19.00 uur bent u van harte welkom. Medewerkers geven toelichting op het ontwerp, de werkzaamheden, planning en beantwoorden uw vragen.