17 juni 2019

Afsluiting Zeelberg en Veerweg

Deze en volgende week worden de dijkkruisingen op de Veerweg in Blitterswijck en de Zeelberg in Broekhuizenvorst gemaakt.

Afsluiting Veerweg
In de periode van maandag 17 juni tot en met vrijdag 28 juni wordt de Veerweg en de Weerdenweg ter hoogte van de dijkkruising afgesloten voor al het verkeer. In deze periode passen we de weg aan op de nieuwe dijkring. De werkzaamheden bestaan onder andere uit frees- en asfaltwerkzaamheden en het ophogen van de weg. Voor de aanvoer van zand vindt transport plaats. Tante Jet en huisnummer Veerweg 2 tot en met 4 blijven bereikbaar via de Kerkstraat. Veerweg 8 t/m 12 blijven bereikbaar via de Galgenberg en de Busweiderweg. Met huisnummer 6 en 6a vindt maatwerk afstemming plaats.  

Afsluiting Zeelberg
In dezelfde periode is de Zeelberg in Broekhuizenvorst afgesloten ter hoogte van de dijkkruising. In deze periode maken we de nieuwe dijk en passen we de weg hierop aan. Het verkeer wordt omgeleid via de Beerendonckerweg. Aanliggende woningen en percelen blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.