05 juli 2021

Bedankt en tot ziens!

Op 3 juli werd de 'Beleef Maaspark Ooijen-Wanssum' maand afgesloten. Tijdens de Grand Finale konden inwoners het nieuwe natuurgebied per fiets verkennen en werden ze onderweg verrast door uiteenlopende acts.

Onze fotograaf Paul Poels, maakte een mooie compilatiefilm van de ‘Beleef Maaspark Ooijen-Wanssum’ maand. ’s Avonds was de première van de derde documentairefilm van Marijn Poels.

Poels heeft de gebiedsontwikkeling vanaf dag 1 gevolgd. In twee eerdere documentairefilms nam hij een kijkje bij het voortraject en tijdens de aanbestedingsprocedure. In de derde documentaire volgt Marijn de daadwerkelijke werkzaamheden die de afgelopen drie jaar hebben plaatsgevonden. Alle drie de delen van de documentaire zijn nu ook online te bekijken op deze pagina.

Nu de 'Beleef Maaspark Ooijen-Wanssum' maand afgesloten is, houdt ook Projectbureau Ooijen-Wanssum op te bestaan. Deze website blijft nog online, maar er zullen geen nieuwe updates geplaatst worden. Ook is het projectbureau niet meer toegankelijk via telefoon, e-mail of social media. Het kantoor in Wanssum is gesloten.

Mocht u nog vragen hebben, dan verwijzen we u door naar Provincie Limburg, Waterschap Limburg of de gemeenten Venray en Horst aan de Maas. 

Via deze weg danken we u voor de aandacht tijdens de afgelopen jaren en wensen we u veel plezier in Maaspark Ooijen-Wanssum!

Bedankt en tot ziens!