12 juni 2019

Praktische zaken Dag van de Bouw

Aanstaande zaterdag 15 juni is het zover: de Dag van de Bouw. We hebben voor u een aantal praktische zaken op een rij gezet.

Aanstaande zaterdag stellen we de bouwplaats in het centrum van Wanssum open. De Dag van de Bouw duurt van 10.00 tot 15.00 uur en is gratis toegankelijk. Voor jong en oud is er van alles te zien en te doen. Zo kunt u het project vanuit een hoogwerker bekijken en krijgt u de unieke kans om op het nieuwe brugdek te lopen. Lees hier meer over het programma.

Parkeren
Parkeergelegenheid is beperkt. Als u in de gelegenheid bent, komt u dan met de fiets? U kunt uw fiets parkeren op de parkeerplaats van het Sportpark, ter hoogte van de ingang van de bouwplaats. Bent u met de auto? Volg dan de borden en parkeer op de parkeerplaats van Geelen Beton (gelegen naast Geijsterseweg 11a).  

Plattegrond
Op de Dag van de Bouw worden flyers uitgedeeld met daarin de plattegrond en meer informatie. We hebben een wandelroute voor u uitgezet. Het eerste gedeelte vanaf de ingang van het bouwterrein tot aan de brug is toegankelijk voor minder validen. De plattegrond is via deze link al te downloaden: Plattegrond Dag van de Bouw Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum.

Vertrektijden bustours
Vanaf 10.15 uur vertrekken geregeld bussen die door het hele projectgebied rijden. Aan boord geven medewerkers toelichting over de werkzaamheden in onder andere de weerden en de Oude Maasarm. De bustours duren circa een uur en vertrekken op de volgende tijdstippen:

  • Bus 1: vertrek om 10.15 uur, 11.30 uur en 13.00
  • Bus 2: vertrek om 10.30 uur, 11.45 uur en 13.30 uur
  • Bus 3: vertrek om 11.00 uur, 12.30 uur en 13.45 uur

Catering
Bij de informatiekraam bij de ingang van het bouwterrein krijgt u twee consumptiebonnen om een kop koffie of thee te halen en een lekkere wrap of een beker soep.