30 mei 2018

Officiƫle opening Dag van de Bouw

Bouwend Nederland heeft Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum uitgekozen als openingslocatie van de Dag van de Bouw voor Zuid Nederland.

Officiële opening
Op zaterdag 2 juni vindt de Dag van de Bouw plaats. Bouwend Nederland, één van de initiatiefnemers van deze landelijke open dag, heeft Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum uitgekozen als openingslocatie voor zuid Nederland. Voorafgaand aan de publieksactiviteiten vindt er een (besloten) ontbijt plaats waar scholieren uit de regio, Bouwmensen, Mooder Maas en Projectbureau Ooijen-Wanssum het gesprek met elkaar aangaan over werken in de bouw.

Twee locaties
Tijdens de Dag van de Bouw zijn twee locaties van Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum open voor publiek. In Broekhuizenvorst krijgen bezoekers de unieke kans om op het dek van brug Ooijen te lopen, dat al voor een deel is gerealiseerd. In Wanssum staat de rondweg centraal. Op beide locaties geven medewerkers toelichting over de huidige werkzaamheden en alles wat bij dit project komt kijken. Kinderen kunnen zich vermaken met een quiz, op de springkussens of in een zandbak. 

De Dag van de Bouw begint om 10:00u, duurt tot 16:00u en is gratis toegankelijk. Bezoekers krijgen bij binnenkomst een consumptie voor een kop thee, koffie of water. Voor de kinderen is er een ijsje. Daarnaast staan er twee mobiele frietwagens. 

Download onderstaande flyer voor meer informatie en de plattegronden van beide locaties. Deze flyer wordt a.s. zaterdag uitgedeeld bij de ingang. 

Flyer informatie + plattegronden Dag van de Bouw Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum.pdf